Ervaringen

Het vastleggen van spontane momenten

Wij zijn erg blij met de foto’s van onze trouwdag. Het is heel knap hoe Barbara veel spontane momenten mooi heeft vastgelegd, terwijl niemand rekening hield met de foto. Ze heeft veel leuke ideeën, zodat ook de geposeerde foto’s er elke keer leuk en spontaan uitzien. Barbara is heel enthousiast en is naast het maken van de prachtige foto’s ook een hele gezellige en vrolijke aanvulling geweest op onze trouwdag.

B&K

Een tastbare herinnering

Enige tijd geleden heb ik contact met Barbara gezocht met de vraag voor een fotoshoot ter gelegenheid van de 91e verjaardag van mijn schoonmoeder. Nog steeds zijn we blij en dankbaar voor het prachtige resultaat. Dit betreft zowel het maken van de fotoshoot waarmee Barbara ons een gezellige en mooie middag samen hebt bezorgd, als het uiteindelijk resultaat. Zoals ze onze familie ongedwongen op de foto’s heeft weten te zetten. Nu al is het van onschatbare waarde aangezien de gezondheid van mijn schoonmoeder afgelopen jaar is afgenomen. Het heeft bijgedragen aan mooie en tastbare herinnering van ons samen. Dank daarvoor.

Irene

Terugkomende klant

Voor de 2e keer een profielshoot gedaan bij Barbara en voor de 2e keer superblij met het resultaat. Ze stelt je snel op je gemak, laat je op een natuurlijk manier lachen en is creatief met de locatie en de variatie van foto's. Over een paar jaar kom ik weer bij je terug!

Kim

Precies de juiste momenten

In 2022 heeft Barbara onze bruiloft gefotografeerd. We zijn nog steeds erg blij met deze keuze. Barbara schiet de hele dag door foto's en levert een fantastische eindrapportage aan. Ze weet precies de juiste momenten vast te leggen. Van tevoren is zij bij ons thuis langs geweest en hebben we het programma door gelopen. Ze vraagt naar welke momenten en personen extra belangrijk voor je zijn. Op de dag zelf is Barbara een fijn persoon om je heen ook al stelt ze zich juist wat op de achtergrond op. Ze heeft een vriendelijke en open uitstraling. Ze weet je op je gemak te stellen waardoor ze in een korte tijd een mooie reeks foto's heeft kunnen maken van ons als echtpaar. Na afloop heeft zij de foto's vlot aangeleverd, zowel digitaal als op een usb.  Binnenkort zullen wij bij haar langsgaan maar ditmaal voor een familieshoot.

Martine en Jasper

Een herinnering voor altijd

Barbara heeft onze bruiloft gefotografeerd. Ze denkt goed mee en maakt fantastische en vooral spontane foto’s. Van begin tot eind was ze erbij, wat een prachtige reportage heeft opgeleverd!

Kim

Iedere dag genieten

We zijn bij Barbara geweest voor een familieportret van onze kinderen. We vonden de communicatie goed, via de telefoon en mail. Barbara is vriendelijk en professioneel. We hebben dus een goede indruk van haar en haar werk als fotograaf. Het zijn mooie, professionele foto’s geworden, waar we iedere dag van genieten. En ja, we zouden Barbara zeker aanbevelen.

Renate

Een leuke familieshoot

Wij hebben een leuke familieshoot gedaan bij Barbara. Zij neemt erg de tijd en maakt heel veel mooie foto's om uit te kiezen. De locatie in Voorburg is super en het resultaat is zoals wij hoopten. Ik zou Barbara van harte aanraden bij de mensen om mij heen.

Hester

Goed met kinderen

Barbara heeft ons gezin gefotografeerd. Ze is erg geduldig en daardoor heel goed met de kinderen. We zijn ontzettend blij met de foto's maar de shoot was ook gewoon een hele leuke en fijne ervaring. We zijn dankbaar voor deze mooie portretten!

Emmy