Familieshoot

Met de hele familie op de foto

Ik ben een familiemens, daar ben ik zeker niet de enige in! Hoe leuk is het om met het gezin, of de hele familie op de foto te gaan? Het maakt niet uit of je gezinnetje nog moet groeien, of dat er al 4 generaties zijn. Ik fotografeer zwangere vrouwen, baby's, kinderen en volwassenen. De samenstelling maakt niets uit. 

Een familieshoot kan zowel buiten als binnen. Buiten fotografeer ik graag in park Vreugd en Rust. Als binnenoptie heb ik een kleine studio in het centrum van Voorburg. Maar ik sta open voor alle locaties! Misschien hebben jullie zelf nog wel een bijzondere plek voor mij?

Praktische informatie

Het is mogelijk om een familieshoot buiten te doen, of in de studio. In de studio zijn we niet afhankelijk van het weer, maar hebben we wel een beperkte ruimte (maximaal 3 volwassenen). Je kunt kiezen voor een witte achtergrond of juist een zwarte. 

Buiten kan de groep zo groot worden als jij wilt. Graag ga ik met jullie mee op pad, bijvoorbeeld in het park, in de duinen of op het strand. We zijn heerlijk in de buitenlucht en de kinderen kunnen lekker spelen. Terwijl iedereen geniet neem ik de vrijheid om dit vast te leggen. Zo blijft een fotoshoot voor iedereen leuk en hebben we spontane foto’s als eindresultaat. Zit het weer niet mee of is het lastig om op pad te gaan? Ik kan ook bij jullie thuis komen. Soms is een achtertuin al voldoende om een buitengevoel te krijgen in een foto. En met natuurlijk daglicht door de ramen heen, kunnen we de mooiste portretten maken.

Een familieshoot duurt ongeveer 1 uur. Dit is voldoende tijd om verschillende foto’s te maken. Zo maken we uiteraard een groepsfoto, maar het is ook leuk als opa en oma met de kleinkinderen op de foto staan, en alle broers en zussen een keertje samen worden vastgelegd, etc. 

Na de shoot ontvangen jullie een link naar een privé site, beveiligd met een wachtwoord, waar de geschoten foto's op staan. Er staan foto's in kleur en in zwart wit op. Vevolgens kunnen jullie zelf je favoriete foto's downloaden en/of bestellen als afdruk. Deze site blijft 1 jaar online staan. 

Wil je weten wat het kost om met de hele familie op de foto te gaan? Kijk dan op de pagina met de prijzen