Prijslijst

Ben je benieuwd wat het kost om op de foto te gaan? Hieronder een uitgebreide lijst met mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Alle prijzen zijn inclusief

 • Mijn tijd om te selecteren en te bewerken
 • Een leuke ervaring voor iedereen die op de foto gaat
 • Begeleiding bij het poseren
 • Je mag zelf de foto's uitkiezen
 • Retoucheren
 • Opties in kleur en in zwart wit
 • 5 of 10 digitale foto’s, afhankelijk van de gekozen shoot
 • De optie om voor €10,00 losse foto’s bij te bestellen. Bestel je er in één keer 5 extra? Dan kost het je maar € 40,00 extra.
 • Digitale foto's geleverd via een privé gallery site
 • Via diezelfde site (beveiligd met wachtwoord) de mogelijkheid om makkelijk en snel afdrukken en fotoproducten te bestellen
 • De privé gallery site blijft een maand online, je hebt alle tijd om over je bestelling na te denken. 
 • Voor € 275,- kun je alle foto's afnemen
 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW
 • Al deze voorwaarden ook per mail uitgelegd

Trouwreportage

Intiem

Een korte ceremonie, bijvoorbeeld op het stadhuis. Inclusief een kort fotomoment met de familie en het bruidspaar als koppel. 

Deze prijs is exclusief fotoalbum. Een album is optioneel en naar wens aan te passen. 
Vanaf 1 uur €400

Klassiek

Een kleine bruiloft met bijvoorbeeld een first look moment, een ceremonie op het stadhuis en het aansnijden van de taart met een intieme receptie of toastmoment.

Inclusief foto album van 30x30 cm in een luxe bewaardoos. Helemaal aan te passen naar jullie wensen. Prijs zonder album op aanvraag. 
Vanaf 4 uur €1170

Luxe

Een uitgebreide bruiloft met alles erop en eraan, maar wel compact in tijd. Misschien hebben jullie wel tijdswinst omdat alles op dezelfde locatie plaatsvind of omdat je geen groot feest geeft maar uitgebreid dineert.

Inclusief foto album van 30x30 cm in een luxe bewaardoos. Helemaal aan te passen naar jullie wensen
Vanaf 6 uur €1570

Extravagant

Een complete bruiloft, van het aankleden van de bruid en bruidegom, een first look moment, een ceremonie, het aansnijden van een taart een diner en natuurlijk een feest met speeches en stukjes: 10 uur of meer.

Inclusief foto album van 30x30 cm in een luxe bewaardoos. Helemaal aan te passen naar jullie wensen
Vanaf 10 uur €2160

Is 6 uur te weinig maar 10 uur te veel? Voor alle pakketten geldt dat de meerprijs per uur 150 euro is. Er is dus altijd een pakket samen te stellen die bij jullie dag past. Ook het album is volledig aan te passen naar wens. Tevens heb ik prijzen beschikbaar zonder album. Wil je meer weten over mijn werkwijze en tarieven? Vraag vrijblijvend de digitale brochure aan! Daarin worden ook opties vermeld voor een tweede fotograaf of een videograaf.


De prijzen zijn inclusief een voorbespreking en kennismaking, reizen binnen een straal van 10km van Voorburg vandaan, (excl. parkeerkosten). bewerking en selectie, digitale foto's op hoge resolutie geleverd op een elegante manier via een usb stick.

Denk je dat ik de fotograaf ben die bij jullie past? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag!

Familieshoot

Een Familieshoot vindt plaats in Park Vreugd en Rust (Voorburg) en duurt ongeveer 60 minuten. Gezamenlijk wandelen we door het park op zoek naar leuke plekjes met mooi licht.

De kosten hiervoor zijn € 200,- en dat is inclusief 10 digitale foto's die je zelf mag uitkiezen, van close up tot totaalbeeld en van groepsfoto tot individuele foto. Er worden foto's in kleur en zwart-wit geleverd waarin ik aanlever wat het beste bij de foto past. 

Een shoot buiten kan gedurende het hele jaar. Als het weer ongeschikt blijkt als we onze shoot hebben gepland dan kiezen we kosteloos een nieuw moment.


Liever een shoot op een andere locatie? Dat kan! Voor fotografie in de regio Haaglanden komt er € 35,- bij de basisprijs. Wil je een shoot elders in het land? Vraag dan een prijs aan. Houd wel rekening met eventuele parkeer- en kilometerkosten.

Profielshoot

Een profielshoot vindt plaats in Park Vreugd en Rust (Voorburg) en duurt ongeveer 30 minuten. De kosten hiervoor zijn € 95,- inclusief 5 digitale foto's die je zelf mag uitkiezen, van close up tot totaalbeeld. Er worden foto's in kleur en zwart-wit geleverd zodat je zelf kunt kiezen. 


Een profielshoot is geschikt voor 1 persoon. Ben je met meer personen? Kijk dan naar de familieshoot.


Als het weer ongeschikt blijkt als we onze shoot hebben gepland dan kiezen we kosteloos een nieuw moment.


Liever een shoot op een andere locatie? Dat kan! Naast parkeer- en reiskosten komt er € 35,- bij de basisprijs.