Familieshoot

Met de hele familie op de foto

k ben een familiemens, daar ben ik zeker niet de enige in! Hoe leuk is het om met het gezin, of de hele familie op de foto te gaan? Graag ga ik met jullie mee op pad, bijvoorbeeld in het park, in de duinen of op het strand. We zijn heerlijk in de buitenlucht en de kinderen kunnen lekker spelen. Terwijl iedereen geniet neem ik de vrijheid om dit vast te leggen. Zo blijft een fotoshoot voor iedereen leuk en hebben we spontane foto’s als eindresultaat.

Zit het weer niet mee of is het lastig om op pad te gaan? Ik kan ook bij jullie thuis komen. Soms is een achtertuin al voldoende om een buitengevoel te krijgen in een foto. En met natuurlijk daglicht door de ramen heen, kunnen we de mooiste portretten maken. Misschien hebben jullie zelf nog wel een bijzondere locatie voor mij?

Praktische informatie

Een familieshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van de locatie. Dit is voldoende tijd om verschillende foto’s te maken. Zo maken we uiteraard een groepsfoto, maar het is ook leuk als opa en oma met de kleinkinderen op de foto staan, en alle broers en zussen een keertje samen worden vastgelegd.

Na de shoot ontvangen jullie een overzicht van de foto’s, daaruit mogen jullie zelf een selectie maken van de foto’s die je wilt ontvangen. Na deze keuze worden de gekozen foto’s bewerkt en in hoge resolutie digitaal toegezonden.

 

Prijzen

Wil je met de hele familie op de foto? Dat kan al voor €185,00

Deze prijs is inclusief

  • 1 tot 1,5 uur fotograferen
  • 10 digitale foto’s *
  • Reistijd en kosten binnen een straal van 10km van Voorburg vandaan (excl. parkeerkosten)
  • Mijn tijd om de foto’s te bewerken
  • Een hele leuke ervaring!

* De foto’s ontvang je digitaal via een webserver. Zijn 10 foto’s niet genoeg? Geen zorgen! Je kunt extra foto’s bestellen voor €10,00 per stuk. Bestel je er 5 extra? Dan kost het je maar €40,00. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Lijkt het je leuk om met de familie of je gezin op de foto te gaan? Stuur me dan vandaag nog een mailtje om een datum af te spreken.