Bruidsfotografie

Gaan jullie trouwen?

Niets is zo mooi als de liefde, het is fantastisch om de liefde vast te leggen! Ik voel me vereerd als ik als fotograaf aanwezig mag zijn op jullie bruiloft. Er zijn een flink aantal prachtige trouwlocaties in Leidschendam-Voorburg waar ik als echte Voorburgse graag fotografeer. Wat dacht je van Hofwijck, Huize Swaensteyn, de Sint Martinuskerk, het oude Raadhuis, hotel Central Park of de Koepel? Het is geweldig om een bruiloft in je eigen gemeente vast te leggen, maar ook buiten Leidschendam-Voorburg kom ik graag.

Als een vlieg op de muur leg ik jullie dag vast, mijn doel is om me tussen de gasten te begeven zodat niemand echt opmerkt dat er een fotograaf rond loopt. En juist op die manier weet ik de mooiste en puurste momenten vast te leggen. Ik creëer graag een ontspannen sfeer zodat iedereen op zijn gemak is, want juist op die manier krijg je de meest spontane trouwfoto’s.

Bruidsfotografie

Praktische informatie

De wensen van jullie als bruidspaar vind ik heel belangrijk. Voordat het zover is, zullen we jullie dag dan ook uitgebreid voorbespreken. Tijdens de voorbespreking maken we kennis en zullen we de dag en planning doornemen. Op jullie dag, ben ik helemaal van jullie. Vaak communiceer ik op de dag zelf met de ceremoniemeester, zodat jullie volledig kunnen genieten van jullie trouwdag. Van tevoren kunnen we overleggen of er ook de wens is voor een fotoshoot met zijn tweeën, met de bruidskinderen, jullie ouders of met de andere gasten.

Misschien duurt je bruiloft een hele dag, misschien is het alleen romantische plechtigheid in het gemeentehuis, ik ben zo lang aanwezig als jullie daar behoefte aan hebben.

Na de bruiloft ga ik aan de slag, alle foto’s worden gecontroleerd en eventueel geretoucheerd. Binnen een week ontvangen jullie een preview van ongeveer 10 foto’s waarmee jullie alle gasten kunnen bedanken. Na ongeveer 6 weken kunnen jullie alle foto’s digitaal verwachten in hoge resolutie.

Wil je ook graag een trouwboek? Ook dat kan ik verzorgen! Het is heerlijk om dagen, maanden of jaren later je trouwdag nog eens te beleven wanneer je door het trouwalbum bladerd. Ik neem jullie deze lastige taak graag uit handen. Voor het ontwerpen van een fotoboek bespreken we speciale prijzen.