Profielfotoshoot

Een eerste indruk maak je maar 1 keer

 

Zeker online! Een goede profielfoto is daarom niet onbelangrijk. Of je deze foto nu gebruikt voor Linkedin, Facebook, een sollicitatiebrief of voor je online datingprofiel, het is fijn als je jezelf herkent op je eigen portretfoto.

Veel mensen voelen zich ongemakkelijk als ze op de foto gaan, gefotografeerd worden is soms ook een beetje onnatuurlijk. Ik help je graag om juist zo ontspannen mogelijk op de foto te gaan, zodat je een profielfoto hebt waar je blij van wordt!

De profielfotoshoot

Praktische informatie

Voor een profielshoot gaan we naar Park Vreugd en Rust. Daar zijn voldoende mooie plekjes om een variatie aan foto's bij elkaar te fotograferen. Ik help je bij het poseren en je kunt buiten lekker veel bewegen. We wandelen door het park en samen zoeken we naar goede plekken met het mooiste licht. 

In een half uurtje zorg ik dat je op je gemak bent en proberen we verschillende poses uit. Ik begeleid je bij het poseren voor een goede foto. Er is tijd om eens van shirt/jasje/sjaaltje te wisselen zodat je later uit verschillende portretten kunt kiezen.

Na de shoot ontvang je een link naar een privĂ© site, beveiligd met een wachtwoord, waar de geschoten foto's op staan. Er staan foto's in kleur en in zwart wit op. Vevolgens kun je zelf je favoriete foto's downloaden en/of bestellen als afdruk. Deze site blijft 1 jaar online staan. 

Wil je weten wat het kost om op de foto te gaan? Kijk dan op de pagina met de prijzen