Profielfotoshoot

Een eerste indruk maak je maar 1 keer

Zeker online! Een goede profielfoto is daarom niet onbelangrijk. Of je deze foto nu gebruikt voor Linkedin, Facebook, een sollicitatiebrief of voor je online datingprofiel, het is fijn als je jezelf herkent op je eigen portretfoto.

Veel mensen voelen zich ongemakkelijk als ze op de foto gaan, gefotografeerd worden is soms ook een beetje onnatuurlijk. Ik help je graag om juist zo ontspannen mogelijk op de foto te gaan, zodat je een profielfoto hebt waar je blij van wordt!

De profielfotoshoot

Praktische informatie

In de knusse studio in het centrum van Voorburg begeleid ik je graag bij het poseren voor de foto. In een half uurtje zorg ik dat je op je gemak bent en proberen we verschillende poses uit. Er is tijd om eens van shirt/jasje/sjaaltje te wisselen zodat je later uit verschillende portretten kunt kiezen.

Na de shoot krijg je een bestand met een overzicht gemaild van de gemaakte foto’s. Hieruit mag je zelf je favorieten kiezen! Als je het erg moeilijk vind, dan wil ik uiteraard graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Prijzen

Een profielfotoshoot in de studio van een half uur kost € 75,00

Deze prijs is inclusief

  • Mijn tijd om te selecteren en te bewerken
  • Begeleiding bij het poseren
  • 5 digitale foto’s *
  • 21% BTW

* De foto’s worden digitaal via een server gestuurd. Wil je graag meer dan 5 digitale foto’s? Dat is geen probleem! Voor €10,00 kun je losse foto’s bijbestellen. Bestel je er 5 extra? Dan kost het je maar € 40,00 extra.

Wil je een mooie profielfoto? Neem dan vandaag nog contact met me op om een afspraak in te plannen.

Wil je meer dan 5 foto's bestellen? Dat is geen probleem! Je kunt extra foto's bij bestellen voor E10,00 per foto.