Op de foto

Hoe kan ik je helpen?

Alles is mogelijk bij Studio op de Kop, maar het belangrijkste is dat iedereen er plezier aan beleefd. Bij deze fotostudio zit je goed als je zin hebt in een ontspannen fotoshoot waarbij plezier centraal staat. Bovendien levert dat natuurlijk de leukste plaatjes op!

 Staat jouw idee er niet tussen, neem dan snel contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben altijd in voor wat nieuws!

profielshoot

Ben je op zoek naar een goede foto van jezelf? Voor op social media? Of misschien omdat je een publicatie hebt? De profielshoot is dan perfect. Binnen 30 minuten heb je een set goede foto's waar je weer even mee vooruit kunt!

familieshoot

Ga met je hele gezin of familie op de foto. Dit kan ter ere van een trouwjubeleum of verjaardag zijn, of gewoon omdat het heel erg leuk is om goede foto's te hebben van jou en je familie. En wat dacht je van de groepsfoto waar Opa ook eindelijk op staat? (Omdat hij altijd de foto's maakt). Kijk snel op de pagina voor de familieshoot voor meer informatie. 

trouwen

De dag van de liefde! Dat moet zeker vastgelegd worden. Graag ben ik erbij om jullie dag vast te leggen. Het is toch fantastisch als je dagen, maanden of jaren later nog eens kunt nagenieten van deze dag vol met liefde? Ook voor korte, kleine en intieme ceremonies is het leuk om de dag op beeld vast te leggen. Een bruiloft kan ik al vanaf 400 euro fotograferen!