Feestfotograaf

fotograaf feest

Mijn eerste Bruiloft als zelfstandig ondernemer

De familie Stubbé ken ik al heel lang. Met Frederike ging ik naar de basisschool. Na deze schoolperiode spraken we elkaar niet meer zo vaak. Gelukkig is Voorburg niet zo groot, zo kom je namelijk vaak weer terug bij oude bekende. Toen de zus van Frederike, Dorothé, 6 jaar geleden ging trouwen, wist Frederike mij te vinden. Ik mocht als één van mijn eerste zelfstandige opdrachten deze Bruiloft fotograferen! Hierna hebben onze paden elkaar regelmatig fotografisch gekruist. Toen vader Hans 60 werd bijvoorbeeld, maar ook de personeelsleden van Hans mocht ik fotograferen. 

65 jaar, groot feest!

In maart werd Hans 65, dit werd gevierd met een groot feest in één van de mooiste locaties van Voorburg; Brasserie de Koepel aan het Oosteinde. Dit was niet een gewoon feest of een gewone borrel, 65 jaar werd gevierd met alle vrienden en familie tijdens een Bridge competitie. Aansluitend was er uiteraard wel tijd voor een lekkere borrel en een wandelend diner. 

Terugkomende opdrachten

Wat ik zo leuk vind is dat ik door de jaren heen steeds bij prachtige momenten van deze familie aanwezig mag zijn. Wat ook heel fijne is, dat je de familie en vrienden herkend, en zij jou. Zo is het als fotograaf heel gemakkelijk om je door een drukke ruimte te begeven. De gasten accepteren je als één van hen, daardoor krijg je de meest spontane foto’s! Het is toch fantastisch als je een mooi feest, evenement of jubileum op een spontane manier kunt laten vastleggen om nooit meer te vergeten?

feest fotografie voorburg
de koepel voorburg
oosteinde voorburg fotograaf
evenement fotograaf
fotografie de koepel
feest fotograaf
Jubeleum evenement fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *