Zwangerschap & Baby

Een bijzondere periode

 Je lichaam veranderd, er groeit een klein mensje in je! Het is wat mij betreft één van de meest wondere dingen, en daarom een hele goede reden om dat voor altijd vast te leggen op de foto. Ik nodig je graag uit in de knusse studio in het Huygenskwartier, het centrum van Voorburg. Je bent natuurlijk van harte welkom met je partner en eventuele broertjes of zusjes van het aankomende wondertje. Willen jullie liever de buitenlucht in, of thuis blijven? Ook dat kan, kijk dan eens bij Familiefotoshoots.

Is de kleine er al? Ook dat is een mooi moment om langs te komen in de studio. Je baby groeit zo snel, met de camera kunnen we de kleine handjes en voetjes vereeuwigen. Het lijkt mij heel leuk om jullie samen met jullie nieuwe kleine wereldburger te fotograferen.

In de studio of op locatie

Praktische informatie

De fotoshoot in de studio duurt een uur, tijdens dat uur zullen we verschillende poses uitproberen. Ook is er de mogelijkheid om van kledingsetje te wisselen. Je bent volledig vrij in de keuze hoe je gefotografeerd wilt worden. Ik zal jou alleen op de foto zetten, maar ook eventueel samen met je partner en/of andere kindjes. We zullen ook variëren in verschillende belichting en achtergrond kleuren (zwart en wit). Zo heb je naderhand veel verschillende foto’s met ieder een eigen sfeer en uitstraling.

Na de shoot ontvangen jullie een link naar een privé site, beveiligd met een wachtwoord, waar de geschoten foto's op staan. Er staan foto's in kleur en in zwart wit op. Vevolgens kunnen jullie zelf je favoriete foto's downloaden en/of bestellen als afdruk. Deze site blijft 1 jaar online staan. 

Wil je weten wat het kost om met de hele familie op de foto te gaan? Kijk dan op de pagina met de prijzen